Food Camp Finland on uudenlainen ruoka-alan moniottelija, joka tähtää vahvaan kasvuun. Yrityksen ovat perustaneet ravintoloitsijat Pekka Terävä ja Petri Lukkarinen sekä tapahtuma-alan yrittäjät Riikka Kannas ja Ani Ruuskanen. Yhdistämällä osaamisensa nelikko haluaa rikkoa toimialojensa perinteisiä raja-aitoja ja luoda aivan uudenlaista liiketoimintaa.

Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali ja toiminta-alusta sadoille yrityksille ja yhteisöille. Festivaali on alusta asti kohdistunut ideoihin, jotka piilevät eri ammattikuntien välisissä rajapinnoissa. Luovuus kumpuaa asioiden yhdistämisestä. Helsinki Design Week järjestetään seuraavan kerran 1.-11.9.2016 ja Lasten viikonloppu 10.-11.9.2016.

Shapeways on johtava 3D-tulostuspalvelu ja -markkinapaikka, tarjoten suunnittelijoille mahdollisuuden herättää uskomattomia tuotteita henkiin. Antamalla kaikille työkalut muuntaa ideat nopeasti ja edullisesti digitaalisesta suunnitelmasta oikeaksi tuotteeksi Shapeways muuttaa olennaisesti sitä, miten ja kenen toimesta tuotteita tehdään.